De eerste stap naar grip op je emoties met NLP

Heb jij wel eens dat je overvallen wordt door een emotie?
Vraag je je wel eens af waar een emotie bij jou of een ander ineens vandaan komt?
Wil je meer grip op jouw emoties?

En heb je vragen over NLP? Wat is het, wat kan ik ermee, wat levert het toepassen van NLP mij op?

Je bent van harte welkom bij de workshop ‘Emoties’!

Wat gaan we doen?
– We geven een demonstratie hoe je je sneller goed kan voelen en we geven inzicht in hoe je emoties beter kunt herkennen bij jezelf en anderen.

– We helpen je van een nare emotie naar een prettigere emotie te komen.

– We leren je de structuur van emotie ontdekken zodat je sneller uit een negatieve stemming raakt.

– We leggen uit wat NLP is, wat je ermee kunt en wat het toepassen ervan jou oplevert in je werk, relaties, het bereiken van doelen.

“Ik ben door die workshop in gaan zien hoe ik omga met mijn emotie! Maar kreeg ook de tools om er op een andere manier naar te kijken en heb daar nu nog steeds profijt van. Fijne workshop, veilige sfeer, kundige trainers die met humor voor de groep staan: dank, ik vond het waardevol.” | Deelnemer workshop 21 juli ’18 |

NLP moet je DOEN!
NLP bekijk je niet, dat DOE je. Ken je de uitdrukking ‘Een beeld zegt meer dan duizend woorden’? NLP gaat nog weer verder dan dat.
Ook al willen we je perfect uitleggen wat NLP is, dan heb je het nog niet zélf ervaren, meegemaakt of beleeft. Daarom nodigen we je heel graag uit om op een laagdrempelige manier te komen ervaren wat NLP voor jou kan betekenen. En uiteraard beantwoorden we graag de vragen die je hebt.

NLP biedt keuzevrijheid

NLP biedt handvatten om beter om te gaan met jouw emoties. Het geeft je keuzevrijheid: kiezen uit wat goed is voor jou in plaats van dat emoties je blijven overvallen.

Maaike & Richard, twee ervaren NLP begeleiders en coaches van Novalife Instituut voor NLP Opleidingen, geven de workshop.

Is je interesse in NLP en het werken met emoties gewekt? Misschien is dit jouw eerste stap voor een beter leven…

“Fijne ervaring. Weer hele nieuwe inzichten waar ik zeker wat mee kan. Uitleg duidelijk, oefeningen heel prettig. Leuk die humor erdoorheen!” | Deelnemer workshop 23 juni ’18 |

Fijne ervaring. Weer hele nieuwe inzichten waar ik zeker wat mee kan. Uitleg duidelijk, oefeningen heel prettig. Leuk die humor erdoorheen!

Leuk om te zien hoe je met vorm en inhoud kunt spelen en daardoor nieuwe inzichten krijgt! Ik heb weer wat handvaten gekregen om beter met mijn emoties om te gaan.

Jullie creëerden een fijne sfeer in de groep, wat voor mij belangrijk is, omdat ik me dan veilig genoeg voel om me open te stellen. Leuke oefeningen waardoor ik me bewust ben geworden van wat een emotie nou is, en wat ik er persoonlijk mee kan.

Die mix van theorie en oefeningen vond ik heel fijn. Ik heb er weer tools bij om anders naar mijn emoties te kijken en ik weet meer over NLP. Erg interessant!

Meld je aan via het aanmeldformulier (klik op de link van jouw voorkeursdatum)

  • Zaterdagmiddag 2 februari 2019
    14:00 – 17:00 (inloop 13:30 uur)
    Locatie: De Zevende Hemel – Centrum voor Body, Mind en Spirit

    Laan van Meerdervoort 190
    2517 BH Den Haag