Doelen DOEN! met NLP

Het nieuwe jaar is begonnen en hoe vastbesloten je ook was, je voornemens zijn jammerlijk weg ge-ebt in de waan van de dag. Maar ja, dat gaat bij iedereen zo toch?
Effectief je doelen stellen!
In de workshop leer je heel bewust stil te staan bij de doelen die je stelt en daarbij ook je onderbewuste aan het werk te zetten. Als je een doel of voornemen hebt en deze dit jaar écht wilt gaan bereiken, dan is dit de workshop voor jou!
Wat gaan we doen?
– De behoefte achter je doel ontdekken: waarom wil jij dit doel bereiken?
– Je hindernissen in kaart brengen: waar loop je tegenaan bij het bereiken van je doel?
– Je kwaliteiten, vaardigheden en hulpbronnen die je al in huis hebt voor het voetlicht plaatsen: wat is er al wél?
Je krijgt een hand-out mee!
Je ontvangt een hand-out van de workshop, zodat je de oefeningen die je in de workshop doet ook thuis rustig nog eens na kunt lezen en nog een keer kunt doen.
Stel ook jouw vragen over NLP
Zoals: wat is NLP, wat kan je ermee, waar gebruik je het voor, zou het iets voor mij zijn?
NLP biedt keuzevrijheid
NLP is praktisch en effectief! Het biedt o.a. handvatten om je doelen te bereiken. Het geeft je keuzevrijheid: de richting kiezen die jij op wilt, zodat je daar je energie op kan richten. Deze leerzame workshop wordt gegeven door twee NLP trainers van Novalife: Maaike de Boer & Richard Post.
NLP moet je DOEN!
NLP bekijk je niet, dat DOE je. Ken je de uitdrukking ‘Een beeld zegt meer dan duizend woorden’? NLP gaat nog weer verder dan dat. Ook al willen we je perfect uitleggen wat NLP is, dan heb je het nog niet zélf ervaren, meegemaakt of beleeft. Daarom nodigen we je heel graag uit om op een laagdrempelige manier te komen ervaren wat NLP voor jou kan betekenen. En uiteraard beantwoorden we graag de vragen die je hebt.
Is je interesse in NLP gewekt? Heb jij een doel? Wil je ermee aan de slag?
Schrijf je in via de link onder aan de pagina!
“Fijne ervaring. Weer hele nieuwe inzichten waar ik zeker wat mee kan. Uitleg duidelijk, oefeningen heel prettig. Leuk die humor erdoorheen!” | Deelnemer workshop 23 juni ’18 |
NLP vanuit het hart!

Fijne ervaring. Weer hele nieuwe inzichten waar ik zeker wat mee kan. Uitleg duidelijk, oefeningen heel prettig. Leuk die humor erdoorheen!

Leuk om te zien hoe je met vorm en inhoud kunt spelen en daardoor nieuwe inzichten krijgt! Ik heb weer wat handvaten gekregen om beter met mijn emoties om te gaan.

Jullie creëerden een fijne sfeer in de groep, wat voor mij belangrijk is, omdat ik me dan veilig genoeg voel om me open te stellen. Leuke oefeningen waardoor ik me bewust ben geworden van wat een emotie nou is, en wat ik er persoonlijk mee kan.

Die mix van theorie en oefeningen vond ik heel fijn. Ik heb er weer tools bij om anders naar mijn emoties te kijken en ik weet meer over NLP. Erg interessant!

klik op de link van jouw voorkeursdatum om je in te schrijven:

  • nieuwe data volgen