fbpx

NLP Workshop: Krijg meer grip op je emoties!

“Lastig die emoties”
“Ik stop ze liever weg”
“Ik word er zo door overvallen”

Herkenbaar?

Een andere kijk op je emoties
Dan is deze workshop iets voor jou! In de workshop leer je hoe je op een andere manier naar je emoties kunt kijken. Emoties voel je, maar hoe je ernaar kijkt, wat je ervan vindt, en hoe je ermee omgaat is voor iedereen anders. Jouw mindset hierover bepaalt mede hoe je ermee omgaat.

u

Wat kan je verwachten?

  • Je krijgt uitleg over hoe emoties ‘werken’ en hoe ze ontstaan
  • Je gaat dieper in op jouw huidige mindset wat betreft je eigen emoties
  • Je gaat met een praktische oefening leren hoe je je snel beter kan voelen
  • Je gaat leren om nare emoties om te zetten in prettigere emoties

Praktische informatie

  • Datum: op dit moment zijn geen nieuwe data bekend
  • Duur: 13.30 – 16.30 uur
  • Investering: €25
  • Locatie:
  • Incl. koffie/thee en wat lekkers

Meld je hieronder aan ↓

In deze workshop ga je leren hoe je op een andere manier naar je emoties kan kijken, namelijk vanuit NLP. Je leert een van de vele manieren om met NLP grip te krijgen op jouw emoties. Ook pakken we het taboe rondom emoties aan.

Voor wie is deze workshop?
Man, vrouw, jong en oud, we hebben allemaal emoties. Met emoties om leren gaan is een belangrijk proces waarin jij jezelf continu kan blijven ontwikkelen – we zijn als mens nooit uitgeleerd. Dus de workshop is voor iedereen die iets nieuws wil leren over emoties, deze leer vanuit het perspectief van NLP!

NLP biedt keuzevrijheid
In deze workshop bieden we je een aantal manieren/tools aan vanuit NLP. NLP biedt namelijk keuzevrijheid: kiezen uit wat goed is voor jou in plaats van dat emoties je blijven overvallen en je jouw keuzevrijheid ontnemen. Met meer zelfkennis en bewust één van de tools inzetten die je in de workshop leert, brengt al een verandering met zich mee. Het geeft een nieuw perspectief en het zet je op een positieve manier in beweging.

Kom op een laagdrempelige manier ontdekken wat NLP voor jou kan doen als het gaat om je emoties!

 Wat zeggen deelnemers over de workshop:

Fijne ervaring. Weer hele nieuwe inzichten waar ik zeker wat mee kan. Uitleg duidelijk, oefeningen heel prettig. Leuk die humor erdoorheen!

Deelnemer workshop 23 juni (Den Haag)

Interessant, mooie kennismaking met NLP. Trainers waren zeer toegankelijk en zorgden voor een duidelijke uitleg en de nodige veiligheid. Je merkt ook dat ze expertise hebben in deze materie. Zin in meer!

Deelnemer workshop 5 januari (Blaasveld)

Boeiend. Ook confronterend. Goed en rustig tempo.

Deelnemer workshop 22 december (Blaasveld)

Inzicht in de werking van het brein vanuit NLP standpunt. Enkele heel erg zinvolle oefeningen om te gebruiken bij mezelf bij overspoeling van emoties, alsook toepasbaar in mijn coachpraktijk. Bedankt!

Deelnemer workshop 5 januari (Blaasveld)

Het blijft altijd mooi om te zien hoe deelnemers soms al vol emotie binnenkomen en aan het einde van de workshop rustiger en vrolijker naar huis gaan. Er ontstaat altijd veel herkenning tijdens de workshop wanneer de deelnemers ervaringen met elkaar delen en dat is voor hen enorm waardevol. Het doel is om het taboe rondom emoties en de manier waarop je deze uit te helpen doorbreken en je meer inzicht in jezelf te geven. Daar leent NLP zich heel goed voor, zeker tijdens deze workshop!

Perspectief van de trainer

Meld je hier aan:

Ik meld mij hierbij aan voor de workshop over emoties op:

Algemene voorwaarden

Waar heb je over de workshop gehoord/gelezen?

3 + 10 =