fbpx

NLP Practitioner

18 dagen: 6 blokken van 3 dagen

In onze NLP Practitioner begin je met de basis van NLP. Elk blok voegen we bouwstenen toe die jou in staat stellen NLP steeds beter toe te passen: in je eigen leven. Jouw persoonlijke ontwikkeling heeft een belangrijke plek in onze trainingen.

Data NLP Practitioner:

Door de maatregelen m.b.t. Corona zijn wij genoodzaakt geweest onze lopende opleidingen te staken. Gelukkig kunnen we deze weer gaan voortzetten vanaf 1 juni.

Helaas zijn de geplande opleidingen die in september zouden starten daardoor nog niet mogelijk. Deze zullen in januari 2021 gaan starten. Nieuwe data volgen zo snel mogelijk.

Blokken van vrijdagochtend 10 uur tot zondagmiddag 17.30 uur

Blok 1: 2021
Blok 2: 2021
Blok 3: 2021
Blok 4: 2021
Blok 5: 2021

Blok 6: 2021

Jij krijgt:

Z

18 dagen opleiding (6 x 3 dagen)

Z

Persoonlijke begeleiding tijdens de opleiding

Z

Overnachtingen van vrijdag tot zondag (obv eenpersoonskamer)

Z

Ontbijt, lunch, diner en koffie/thee

Z

Syllabus

Eruit halen wat erin zit

Ben jij eraan toe om je doelen te bereiken en niet steeds dezelfde belemmeringen tegen te komen?

Je bent toe aan een stap

Iets in je leven loopt niet lekker.

Dat kan iets kleins zijn (wat gedoe op je werk of gehannes met een vriend of vriendin) of iets groters (je relatie is voorbij, je raakt elke keer op dezelfde manier vrienden kwijt, je bent bang dat je burnout raakt, je gebrek aan zelfvertrouwen of faalangst belemmeren je).

De bottom line is: het loopt niet lekker. Het schuurt.

En het is niet de eerste keer dat zoiets voorkomt.

Je wilt er iets aan doen, dus ben je op zoek naar de beste manier. Coaching, een training, een opleiding. NLP is een optie, maar is het jóuw optie?

Je wilt beter tot je recht komen

Je wilt toe naar een situatie waarin jouw kwaliteiten echt uit de verf komen:

 • Je haalt je doelen
 • Je relaties met anderen lopen veel beter nu je effectiever communiceert, met jezelf en met anderen
 • Je kijkt op een nieuwe manier naar de wereld, en hij ziet er een stuk beter uit
 • Je hebt meer keuzevrijheid in je dagelijks leven, op werk en privé, en je ziet meer mogelijkheden om de resultaten te behalen die je wenst
 • Je hebt een mindset die jou wél tot je recht laat komen, en je merkt dan ook dagelijks dat dat wat je doet veel meer bij je past dan voorheen

De NLP Practitioner opleiding van Novalife brengt dat onder handbereik

Het volgen van de NLP Practitioner opleiding zorgt ervoor dat jij veel beter tot je recht komt. Met nieuwe vaardigheden in het communiceren met jezelf en met anderen.

In 7 blokken van elk 3 dagen krijg je waardevolle gereedschappen die je kunt gebruiken om effectief te communiceren. Je pakt innerlijke uitdagingen aan en je groeit als persoon, waardoor je steeds meer vrijuit kunt zijn wie je in aanleg bent.

Op een prachtige locatie in Biezenmortel (nabij Tilburg) volg je de NLP Practitioner, een praktische opleiding die tegelijkertijd een grote persoonlijke groei teweegbrengt.

Dit levert de NLP Practitioner je op

Na de NLP Practitioner:

 • ben je wijzer over jezelf
 • ben je gegroeid in zelfvertrouwen
 • ervaar je meer eigenwaarde
 • heb je nieuwe mogelijkheden op het gebied van werk
 • heb je (weer) meer plezier in je leven
 • hebben je relaties meer betekenis gekregen en lopen ze soepeler
 • kun je je ontspannen en authentiek manifesteren / neerzetten in de buitenwereld

Lijkt dat je wel wat, maar wil je eerst antwoord op alle vragen die je hebt? Top, dan plan je hier een gratis kennismakingsgesprek van 45 minuten in of kom naar één van onze workshops!

Wat heeft de opleiding jou persoonlijk gebracht? 

De opleiding heeft mij gebracht dat ik bepaalde herinneringen en overgevoeligheden in een draaglijk licht ben gaan zien. De opleiding heeft me ook gebracht dat ik minder oordelend in het leven sta en daardoor meer ruimte geef aan mijn behoefte om te “beschouwen”. Ik voel meer rust en innerlijk geluk.

Jeanet, 58 jr, sociaal psychologe

Wil jij op je gemak over onze NLP Practitioner
lezen in een overzichtelijke brochure?

Klik op NLP Practitioner Novalife voor
de brochure in pdf en print ‘m uit.

 

NLP bij ons is:

Z

NLP van a tot z leren

Onze opleiding is compleet. Dat wil zeggen dat we geen delen eruit laten. Wij leren jou graag alle bouwstenen die NLP in zich heeft. Geen verkorte versie, gewoon de echte en volledige opleiding. Echt (leren) ervaren, zodat je het maximale haalt uit onze opleiding.

Z

Ervaren begeleiders

In elke opleidingsgroep is ons team van begeleiders er om jou in jouw leer- en groeiproces te ondersteunen. Ze zijn ervaren in NLP, hebben zelf de opleiding afgerond, weten waar je tegenaan kan lopen. Vragen over de theorie, vragen over jouw persoonlijke proces of gewoon een luisterend oor. Deelnemers ervaren de begeleiders als een echte meerwaarde. Novalife is hierin uniek ten opzichte van andere NLP opleiders.

Z

Bevlogen trainers

Maaike & Richard kennen elkaar nu 14 jaar. En hebben vanaf dag één een gezamenlijke passie: NLP. Het enthousiasme, hun eigen stijl van training geven (ook met veel humor en het delen van persoonlijke ervaringen) en de combinatie/dynamiek voor de groep: je voelt tot in de vezels de bevlogenheid. Ze nemen de tijd voor je, stellen zichzelf ook kwetsbaar op en maken jou net zo enthousiast over NLP en het effect ervan als zij zelf zijn.

Z

Fijne locatie

Leren is niet enkel met je neus in de boeken. Dat is ook lachen, lekker eten, de natuur in. De Beukenhof heeft dit allemaal. Sfeervol, warmte, gezelligheid en rust voor wie dit wil.
De training wordt gegeven in een inspirerende zaal met apart nog een eigen ruimte voor onze groep: als je na het avondeten in de bar wat wil drinken, een spelletje spelen of gewoon kletsen.

Z

Overnachten tijdens de NLP blokken

Wat Novalife uniek maakt is dat de overnachtingen er echt bij horen. NLP doen doe je voor jezelf, maar ook samen met anderen. Samen leren en groeien. Elkaar steunen en motiveren als het nodig is. Vanuit sponsorship, één van onze kernwaarden. Bovendien: het is ook fijn om een paar dagen écht bij jezelf te zijn!

Z

Oefengroepen

Tussen de blokken door oefen je minimaal 1 x, volgens de NVNLP voorwaarden om je certificaat te behalen. Wij stimuleren sowieso het oefenen van de processen die je geleerd hebt om NLP steeds meer in de vingers te krijgen. We richten ook een groeps-app op en er is een besloten Facebook Oefengroep waar naar hartelust afspraken gemaakt kunnen worden om met elkaar te oefenen. Deelnemers uit eerdere opleidingen kunnen hier ook aanhaken.

Z

NLP vanuit het hart

Met onze kernwaarden veiligheid, sponsorship, respect en groei bieden wij écht NLP vanuit het hart!

  Jouw investering in de NLP Practitioner bij Novalife:

Om de Practitioner te volgen, investeer je 6 x 3 dagen van je tijd.

Financiële investering: €3200,- voor de opleiding inclusief:

 • 18 opleidingsdagen vol inspirerende stof
 • 12 overnachtingen in een eenpersoonskamer
 • goed verzorgd ontbijt, lunches, diners en koffie/thee de hele dag
 • NLP Practitioner syllabus inclusief proceskaarten
 • Persoonlijke begeleiding: per 4 deelnemers is er een NLP Master Practitioner (gecertificeerd) begeleider aanwezig
 • Opleiding verzorgd door een internationaal gecertificeerde NLP trainer

NVNLP geaccrediteerd certificaat Ook de kosten van de afrondende toets en het certificaat dat aantoont dat je officieel NVNLP (Nederlandse Vereniging voor NLP) erkend NLP Practitioner bent, zijn bij dit bedrag inbegrepen.

Schrijf je je in vóór 1 november 2020, dan ontvang je €400 vroegboekkorting (totaalprijs is dan €2800 alles inclusief) !

 • Betalen in maandelijkse termijnen is mogelijk. (maximaal 10 termijnen & kosteloos)
 • extra korting €210 als je kiest voor een gedeelde kamer (indien beschikbaar)

Ook voor personen met een smalle beurs zijn er mogelijkheden. Neem daarvoor contact met ons op.

Je bent eraan toe om een stap te zetten

Nu je voelt dat het tijd is, heb je misschien nog wel een aantal vragen.

Omdat we dat snappen – het is niet zomaar iets, zo’n opleiding – denken we graag met je mee. Niet om je over de streep te trekken, maar om oprecht je vragen te beantwoorden en samen te bekijken of onze NLP Practitioner de stap is die nu bij jou past.

Zullen we een afspraak maken om even te bellen?

Zet jij de stap meteen?

Heb je na het lezen een duidelijk JA gevoel en wil je je meteen inschrijven? Dat kan natuurlijk!

 Wat onze deelnemers zeggen:

Het bracht me vooral de kracht om het heft in eigen handen te nemen. Voordien voelde ik me makkelijk slachtoffer, en wist niet hoe daar uit te geraken. Ik kreeg heel wat tools om op een meer gezonde manier naar mezelf te kijken, om mijn grenzen te bewaken, om vrolijker door het leven te gaan. Dit doordat ik mezelf steeds meer ben gaan waarderen zoals ik ben, i.p.v. wat ik graag had willen zijn.
Katia Vandenbosch

Logopediste en coach

Wat vind je verder nog leuk of interessant om te vertellen over jouw ervaringen in de NLP opleiding?

Bij Novalife is iedereen gelijk. De trainers en begeleiders begeleiden de cursisten zorgvuldig. Ze staan open voor iedereen. En zullen je altijd helpen. Ook na de lessen is het gezellig samen zijn. En krijg je nog meer inzichten dmv films, dansen, muziek luisteren. En alles blijft binnen de muren. Een veilige setting. Waar het niet om de inhoud gaat van wat jij hebt meegemaakt, maar om de vorm. Ik heb hier veel geleerd.

Judith van der Zande

Boekhoudster

Contactgegevens Novalife
Christinastraat 10
2731 EZ  Benthuizen
info@novalife.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Novalife is aangesloten bij:
CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs)
SKGV (Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers)
NVNLP (Nederlandse Vereniging voor NLP)