fbpx

NLP Introductiedag

 • Je hebt interesse in NLP en wilt eens ervaren wat het precies inhoudt.
 • Je weet dat je een NLP Practitioner opleiding wilt volgen maar wilt kijken of de opzet van Novalife bij jou past.
 • Je bent je nog aan het oriënteren omdat je graag een nieuwe vaardigheid wilt leren voor je werk of om een volgende stap te zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

Wat de reden ook is, wees welkom op de NLP introductiedag van Novalife!

NLP Practitioner opleiding trainer en cursusiten in trainingsruimte
u

Wat kan je verwachten?

 • Je krijgt uitleg over NLP, wat het is en wat je ermee kan
 • Je leert een tweetal NLP processen die je gelijk doen ervaren hoe NLP werkt
 • Je ervaart hoe het is om een trainingsdag te volgen tijdens de NLP Practitioner bij Novalife
 • Je kunt al jouw vragen stellen over NLP en de opleiding

Praktische informatie

 • Datum: zaterdag 5 februari 2022
 • Duur: 10:00 – 16:00 (inloop vanaf 09:30)
 • Locatie: De Vleugelslag, Herwijnen
 • Incl. koffie/thee, wat lekkers en tussen de middag een smakelijke lunch
 • De introductiedag wordt gegeven conform de geldende Corona richtlijnen
 • Contributie: €35

De NLP introductiedag

Tijdens deze NLP introductiedag willen we jou op een laagdrempelige en ongedwongen manier kennis laten maken met NLP en met Novalife.

We laten je ervaren hoe het is om een trainingsdag bij ons te komen volgen. NLP ervaren is precies waar het om draait tijdens onze opleidingen. Je kunt proberen NLP uit een boek te leren, maar je leert het pas écht als je het gaat doen.

Daarnaast kan je de sfeer proeven op onze fijne trainingslocatie en ook kennismaken met Richard, de trainer, en enkele begeleiders van Novalife.

Waarom NLP?

NLP staat voor neuro-linguïstisch programmeren. Toch had het net zo goed kunnen staan voor ‘natuurlijke levens processen’. NLP heeft een leerbare structuur ontwikkeld om datgene dat we onbewust al vaak doen, bewust te leren inzetten om zo effectiever te communiceren, gedragspatronen te kunnen veranderen en om ballast uit je verleden los te laten.

Voor wie?

Voor iedereen die graag wil groeien en een betere versie van zichzelf wil worden en voor mensen die vast zitten en de sterke behoefte hebben om weer vooruit te komen maar niet weten hoe.

NLP kan je toepassen op jezelf en in jouw verschillende rollen thuis en in je werk. Voor een uitgebreide uitleg over de NLP Practitioner, kijk dan hier.

Reserveer jouw plek

Weet je al dat je met ons kennis wilt komen maken? Meld je dan gelijk aan!

Boek een kennismaking met Richard

Wil jij eerst checken of het wel wat voor jou is? Je kunt ook een vrijblijvende kennismakingsgesprek boeken. Dan kan je kennis maken met Richard (de trainer) en jouw vragen over NLP en de opleiding beantwoord krijgen.

 Wat zeggen onze deelnemers:

NLP heeft mij gebracht dat het onbewuste bewust is geworden. Ik weet beter wie ik ben en waarom ik doe zoals ik doe. Dat geeft meer zelfvertrouwen, rust en dankbaarheid. Er is ook meer balans gekomen tussen zijn en doen waardoor ik meer geniet in het moment. Nu ik me van veel meer bewust ben, heb ik de keuze om het anders te doen. Ik luisterde vooral als ik in contact was met een ander, ik had zelf niet zoveel te melden vond ik. Door NLP weet ik beter mijn ruimte in te nemen in contact met een ander. Er brak iets open tijdens de opleiding waardoor ik ook beter kan komen bij wat er daadwerkelijk in mij omgaat en dat kan ik nu meer delen. Ik stel mij kwetsbaarder op. Een muur viel weg, een muur van met mij gaat alles goed, ik heb geen hulp nodig. Ik wil er nog verder in groeien, maar ben een eind op weg. NLP is naar mijn idee dan ook voor iedereen die (persoonlijk) wil groeien.

Bernanda Groot Nibbelink

Yoga docent

Een NLP opleiding… Ik heb er lang over getwijfeld en er een hele studie van gemaakt van waar en bij welke organisatie ik deze opleiding dan zou volgen. En toen, toen kwam ik uit bij Novalife. Een opleiding van 5 x 4d met overnachting… Waarom zo veel? Er zijn toch ook opleidingen die veel korter zijn? Welleswaar daarom niet goedkoper, soms integendeel… Een telefoontje met Richard heeft me duidelijkheid gebracht. De opleiding bij Novalife duurt langer, omdat je de mogelijkheid, ruimte en tijd krijgt om de theorie niet enkel te aanhoren, maar ook echt in te oefenen en te ervaren.  

Ik ben de opleiding gestart met als doel meer zicht te krijgen op mezelf, wie ben ik? Reeds zo lang ik mij herinner ben ik alleen maar bezig met mezelf aan te passen naar de wensen van anderen (of wat ik dan toch denk dat de anderen wensen). Gevolg: het is doodvermoeiend, ik weet niet wie ik ben en wat ik eigenlijk wil, ik voel me niet goed in mijn vel, het liefste wat ik doe is slapen, dan heb ik echt rust. 

Dit is uiteraard niet vol te houden, dus ik besloot er voor te gaan en starte in februari 2019 de Practioner opleiding. 

Ik ben een blok later ingestapt, en kwam dus als enige, “de nieuwe” aan bij de start van blok 2. Toch werd ik heel warm ontvangen door Maaike en Richard, door de begeleiders en door de groep deelnemers. Mijn onzekerheid werd wat minder en de verrassing dat er 3 begeleiders waren voor 12 deelnemers gaf me heel veel veiligheid en steun. Ik voelde dat zij mij zouden helpen als het nodig was. En uiteraard, in een opleiding waar je aan jezelf mag werken, gebeurt het al eens dat je iets tegenkomt wat pijn doet, wat je niet leuk vindt, of waar je verandering in wil aanbrengen. 

Eigenlijk ben ik iemand van de ‘Quick Fix’, alles mag liefst onmiddellijk opgelost worden. Door mijn keuze voor de NLP heb ik geen ‘Quick Fix’ gekozen maar een ‘Life Fix’. Hier heb ik veel meer aan. 

Dit jaar, juli 2020, heb ik de Master Practioner NLP afgerond. Ik heb gedurende 1,5 jaar een groei doorgemaakt die voor mij heel veel betekend. Ik heb in deze opleiding handvaten aangereikt gekregen, strategieën geleerd om in de toekomst andere dingen ook nog aan te passen. Anders gezegd, ik heb mijn rugzakje met zorgen, lasten, zeuren, zagen, ontevredenheid over mezelf, … wat leeggemaakt en in ruil gevuld met blokjes om de toren van zelfvertrouwen, eigenliefde, buikgevoel, … te doen groeien. Dit wil dus zeggen dat die toren momenteel al gebouwd wordt, en dat hij al mooi aan het worden is, en dat ik hier ook nog lang na de opleiding lekker aan kan voortbouwen. Ik heb nu zelfs geleerd om er andere blokjes bij te doen, ze te versieren en te genieten van mijn bouwwerk. 

Ik had echt nooit voor mogelijk gehouden dat ik dit na 1,5 jaar zou zeggen, dat een ‘Life Fix’ leuker is dan een ‘Quick Fix’. Wat wil jij?

Zoe Verhoeven

Honden liefhebster

Aanmelden: