fbpx
Richard Post NLP trainer coach

NLP Coaching

Het gaat nu niet zoals je het graag wil. Misschien weet je zelfs niet wat je wilt en als je het wel weet, loop je steeds vast en kom je niet verder.

Je zit niet lekker in je vel. Misschien voel je je zelfs minderwaardig aan de ander. Je vindt jezelf weinig waard.

Zelfvertrouwen… dat ontbreekt er bij je. Je zou zo graag, maar je voelt je veel te onzeker om die belangrijke stap te zetten.

De lijst van onderwerpen waarvoor je naar een Coach kunt gaan is eindeloos.

Eigen verantwoordelijkheid nemen

Naar de kapper gaan of naar de sportschool is heel normaal in ons dagelijks leven. Niemand kijkt daar vreemd van op. Naar een Coach gaan ligt voor velen nog best gevoelig. Dat is helemaal niet nodig. Er is niks mis met je als de hulp inschakelt van een Coach. Sterker nog, het toont eigen verantwoordelijkheidsbesef. Jij neemt jezelf en jouw leven serieus en je wil graag verbetering in jouw leven.

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Jij bepaalt zelf hoe of wat. Jij bent in control. Het ene probleem is de ander niet. Soms ben je na 1 sessie al klaar, soms ligt het een stuk ingewikkelder in elkaar en ben je na 5-10 sessies al een eind op weg. Je begint met een gratis online intake gesprek met mij. Zo kan jij je hulpvraag delen en kan ik kijken of ik wat voor je kan betekenen. Mocht je willen beginnen met Coaching dan maken we een afspraak voor een eerste sessie. Dat kan zowel live als online.

Live Coaching

Als gecertificeerd natuur- en wandelcoach doe ik deze sessies al wandelend samen met jou in de buitenlucht. De locatie waar we wandelen is het Bentwoud bij Zoetermeer. Het grote voordeel van al lopend een Coachingsgesprek te voeren is dat door te bewegen het makkelijker is om je verhaal te delen en om antwoorden te vinden. Het lopen helpt ook om bijkomende emoties makkelijker te doorvoelen. Het voelt heel anders dan als je een uur stil zit op een stoel. Ook de frisse buitenlucht en de natuurlijke omgeving ondersteunen je in jouw proces. Je hebt letterlijk meer zicht op wat er zich afspeelt in jouw leven.

Online Coaching

Het fijne van online Coaching is dat je lekker vertrouwd in je eigen omgeving kan blijven. Je hoeft de deur niet uit en het is daardoor heel praktisch en misschien beter in te passen in de drukte van je leven. Het is wel van belang dat je je kan afzonderen en ongestoord aan de Coachingsessie mee kan doen.

Coach met hoofdletter C

Ik schrijf Coaching met een hoofdletter C omdat het meer is dan traditionele coaching. Bij traditionele coaching gaat het om werken aan nieuw gedrag, zoals een coach van een voetbalelftal dat ook doet. NLP Coaching gaat potentieel veel dieper. Ik zie het als mijn rol om jouw te ondersteunen zodat jij kan groeien en jezelf kan ontwikkelen op het niveau dat daarom vraagt. Ik gebruik de NLP Logische niveaus als kader waarin ik de Coaching plaats. Soms kan bijsturing op gedrag voldoende zijn, vaker is werk nodig op een ander niveau, zoals jouw identiteit en jouw overtuigingen.

Voor mij is veiligheid daarom cruciaal. Dat jij je veilig genoeg voelt is voor mij mijn eerste prioriteit. Ik doe dat door ‘sponsorship’. Bij sponsorship gaat het om het volgende: Jij bent belangrijk, jij bent gezien en gehoord, jij bent welkom, jij hebt iets om toe te voegen aan het leven, jij bent van waarde. Dat is de grondhouding waar vanuit ik vertrek. Ook is het mijn stellige overtuiging dat er met niemand iets mis is, ieder mens is waardevol enkel en alleen omdat je geboren bent. Jij hebt recht op een goed en gelukkig leven.

Investering

intake gesprek van 30 minuten: gratis

sessie van 1 uur: €80,- (excl. btw)

sessie van 1,5 uur: €120,- (excl. btw)

Hoe verder?

Zou je willen onderzoeken of Coaching door mij wat voor jou is?

Meer over mij:

Mijn naam is Richard Post en ik werk als NLP Coach voor mijn eigen bedrijf Novalife. Ik ondersteun anderen graag in hun groei- en leerproces, werkend vanuit het idee van sponsorship (de mogelijkheden zien in de ander en deze ondersteunen) en ruimte geven voor wat er is. Werken met mensen is de rode draad door heel mijn werkzame leven.

Ik ben gecertificeerd als NLP Master-Practitioner, Academisch Coach-Counsellor en Natuur- en Wandelcoach.

Ik geloof in de kracht van een een luisterend oor en begeleiding bij levensvragen vanuit mijn hart, mijn intuïtie, mijn sensitiviteit, mijn kennis en mijn levenservaring. Ik sta met beide voeten op de grond, en tegelijk, voel én geloof ik dat er meer is tussen hemel en aarde en dat iedereen geboren is met een missie in het leven. Via Coaching breng ik jou graag dichterbij de antwoorden die passen bij jouw authentieke zelf.

Meer over mij weten? Lees mijn uitgebreide verhaal >

Richard Post NLP Coach, NLP Master-Practitioner, NLP Trainer, Academische Coach-Counsellor, Wandel- en Natuurcoach