fbpx

Na een uitgebreid zoekproces zijn we blij te melden dat we de NLP Practitioner en NLP Master-Practitioner bij de Vleugelslag in Herwijnen gaan verzorgen!

Deze locatie past precies bij de opzet van onze trainingen. Rust, natuur en een hele fijne warme sfeer. De locatie omarmt je. Het eten is er heerlijk, met allemaal verse en gezonde maaltijden. Jeanette en Reeves, onze gastvrouw en -heer, zorgen ervoor dat we niks tekortkomen. Daarnaast is het een groot voordeel dat we de locatie helemaal voor onszelf hebben. Dat maakt echt een verschil. Wat de locatie verder zo fijn maakt is dat er overal hoekjes en plekjes zijn waar je je kan terugtrekken, zowel binnen als buiten in de prachtige weelderige groene tuin. Ook kan je prima in de buurt lekker wandelen.

Een plek voor jezelf

Deze landelijke locatie is door de rust en de fijne sfeer precies de soort locatie waar je wilt zijn om NLP te leren en met jouw persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn. Het overnachten en op locatie zijn is een van de onderscheidende elementen van de NLP Practitioner en NLP Master-Practitioner van Novalife. Je bent daardoor even helemaal weg van je thuissituatie. Zo kan je met al je aandacht bij jezelf zijn. Dit maakt dat je op een veel dieper niveau kan leren en de stof kan toepassen op jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. De locatie speelt een hele belangrijke ondersteunende rol hierin.

Bereikbaarheid

De Vleugelslag ligt centraal gelegen in Nederland en is ook makkelijk vanuit Belgiƫ aan te rijden.

Start volgende NLP Practitioner

In september beginnen we weer met een nieuwe NLP Practitioner. Lees meer over de opleiding en als je vragen hebt, boek dan een gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek. De NLP opleidingen van Novalife worden door onze oud-deelnemers ervaren als levensveranderend – is het voor jou ook tijd voor verandering?