fbpx

Na een uitgebreid zoekproces en vele bezoeken bij verschillende locaties zijn we verheugd te melden dat we vanaf 2021 onze opleidingen in Ossendrecht, bij de Volksabdij gaan verzorgen. Op de grens tussen Nederland en België maakt dat het vanuit beide landen uitstekend bereikbaar is!

Rust en ruimte

Deze locatie ligt middenin het groen en is door de rust en de fijne sfeer precies de soort locatie waar je wilt zijn om te leren en met jouw persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn. Het overnachten en op locatie zijn is een van de onderscheidende elementen van de NLP opleidingen van Novalife. Je bent daardoor even helemaal weg van je thuissituatie waardoor je met al je aandacht bij jezelf kan zijn. Dit maakt dat je op een veel dieper niveau kan leren en de stof kan toepassen op jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. De locatie speelt een belangrijke ondersteunende rol hierin: het maakt wat ons betreft veel uit of je heerlijk middenin de natuur zit, met rust en ruimte om je heen, of op een afgelegen bedrijvenpark.

Mogelijkheden genoeg

Er zijn volop mogelijkheden tijdens je verblijf! Je kan zelf kiezen wat je doet: tussendoor lekker gaan wandelen, alleen of met anderen uit de groep; je kan jezelf even terugtrekken op je kamer; je kan s’avonds meedoen aan het avondprogramma; je kan ook gezellig met anderen, met een hapje en drankje, napraten en elkaar beter leren kennen. Niet alleen ondersteunt de omgeving jouw leerproces, ook de anderen in de groep zullen daar een belangrijke rol in gaan spelen.

Bereikbaarheid

Novalife is ooit in België ontstaan en was helaas genoodzaakt te verhuizen door het sluiten van onze oude locatie. Onze groepen hebben altijd zowel deelnemers uit Nederland en België aangetrokken, wat voor een hele prettige dynamiek zorgt. Dit willen we graag behouden en vandaar ook de keuze voor een locatie die vanuit beide landen goed toegankelijk is.

Februari 2021

In februari beginnen we weer met een nieuwe NLP Practitioner opleiding. Lees meer over de opleiding en als je vragen hebt, boek dan een gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek. De NLP opleidingen van Novalife zijn in de ervaring van veel oud-deelnemers levensveranderend – is het voor jou ook tijd voor verandering?