fbpx

Deze zomer heeft Jeanet haar Master-Practitioner certificaat behaald. Jeanet heeft met NLP een diepgaand zelfontwikkelingsreis afgelegd. Lees hier over haar ervaring:

In 2019 en 2020 heb ik bij Novalife de NLP Practitioner en de NLP Master-Practitioner opleiding gevolgd. Vooraf had ik een redelijk idee van wat NLP betekent maar achteraf ben ik me meer dan verrast over de inzichten en handvatten die de NLP opleiding mij heeft gegeven.

Ik ben Richard, Maaike, de begeleiders en ook mijn mede-cursisten erg dankbaar voor de stimulerende leeromgeving die zij voor mij hebben gecreƫerd. Hun onvoorwaardelijke aandacht voor veiligheid, rust en aanmoediging van mij als persoon, is de meest vruchtbare voedingsbodem ooit.

Het knapste van alles heb ik gevonden dat Richard, en Novalife, een setting weten te creƫren waarin totaal verschillende mensen, met totaal verschillende achtergronden en toekomsten, op hun eigen tempo, naar eigen inzicht en met eigen prioriteiten, resultaatgericht tegelijkertijd aan zichzelf kunnen werken.

Dank je wel Richard dat je me begeleid hebt om mijzelf te her-ontdekken. Dank je wel ook voor alle hulpmiddelen die je me aangereikt hebt om met meer zelfregie verder te gaan op het pad van mijn leven.

Ik wil iedereen aanbevelen om zich open te stellen voor de op de persoon gerichte aanpak van Richard Post en Novalife. Ik heb zijn zachte nadruk op het onbewuste en het spirituele als heel verrijkend ervaren.