fbpx

Onze Locatie

Leren doe je het best op een plek waar je je prettig voelt. Waar je naar buiten kunt in de pauzes om te wandelen in de natuur, of waar je kunt genieten van een goed gesprek in de tuin. Een plek waar je niet na hoeft te denken over wat je moet koken, maar waar je aanschuift en weet dat het goed en lekker eten is.

Bij Beukenhof in Biezenmortel (nabij Tilburg) vonden we zo’n plek. Overnachten kan gewoon ‘op locatie’. Je staat ‘s ochtends op, loopt naar de douche op de gang of op je kamer (afhankelijk van gedeelde of eenpersoonskamer) en om 8.15 uur stap je de eetzaal binnen voor een lekker ontbijt. De hele dag door kun je koffie en thee pakken met uiteraard af en toe een lekker koekje of tussendoortje.

Parkeren is gewoon gratis, naast en achter het gebouw. De bus stopt in de straat. Misschien rijd je liefst met iemand mee: stuur ons dan een mailtje zodat we je eventueel in contact kunnen brengen met iemand die in jouw omgeving woont.

Geschiedenis van Beukenhof

Voormalig Capucijnenklooster 

In het hart van het Brabantse land, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen, ligt Groepsaccommodatie Beukenhof. Vanuit het vroegere Capucijnenklooster is een ideale plek ontstaan voor verzorgde groepsvakanties, feesten en andere evenementen. De gemoderniseerde accommodatie beschikt over meerdere compartimenten, zodat groepen van 12 tot wel 250 personen er onderdak kunnen vinden.

De prachtige tuin is een oase van rust. Die rust en de verzorgde arrangementen geven het gevoel van even niets moeten, het wordt geregeld. Dat is het gevoel dat het leven goed is in het Brabantse land. Door de renovatie is Beukenhof goed toegankelijk en van alle gemakken voorzien.

Beukenhof
Capucijnenstraat 46
5074 PJ  Biezenmortel, Nederland

Tel: +31 (0) 13 511 24 99

Klik hier voor de route via Google naar Beukenhof

 

Rust

Eén van de rustruimtes in het klooster.

Leren

Eén van de trainingsruimtes.

Gezelligheid

Een gezellige bar in het klooster.

 

Wat onze studenten zeggen

Wat was de reden om de NLP opleiding bij Novalife te volgen?
Ik leerde Novalife kennen via een vriendin. De belangrijkste reden was dat de opleiding doorgaat in blokken van 4 dagen zodat je die dagen helemaal ondergedompeld wordt in het NLP-gebeuren en de drukte van de thuissituatie even kan ‘loslaten’.

Katia Vandenbosch

Logopediste & coach

Wat vind je verder nog leuk of interessant om te vertellen over jouw ervaringen in de NLP opleiding?
Interessant vind ik dat terugkerende struikelblokken uit het verleden met behulp van NLP heel onverwacht en heel snel onderwerpen van persoonlijke groei en heling werden. “Het is zoals het is”. Geeft mij enorm veel houvast.

Jeanet Vermeulen

Sociaal psychologe

Aan wie zou je de NLP opleiding bij Novalife aanraden en waarom?
Vooral bij mensen die openstaan om meer te verkennen dan alleen NLP. Bij Novalife is de groepsdynamica namelijk ook belangrijk. Tijdens de lessen, maar ook daarbuiten, leer je van elkaar en word je gespiegeld. Juist omdat je deze ontwikkeling als groep met elkaar ondergaat, brengt dit een extra dimensie van leren met zich mee.

Karin Klomp

Teamcoach

Contactgegevens Novalife
Christinastraat 10
2731 EZ  Benthuizen
info@novalife.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Novalife is aangesloten bij:
CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs)
SKGV (Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers)
NVNLP (Nederlandse Vereniging voor NLP)