fbpx

Schrijf je in voor een Novalife NLP opleiding:

Vul dit online formulier in om je in te schrijven voor één van onze opleidingen. Nadat je het formulier naar ons verstuurt hebt ontvang je van ons een bevestiging en is je inschrijving rond!

Inschrijfformulier (* lees ook de extra informatie hieronder/langszij)

Moet de rekening naar een ander adres (bijvoorbeeld werkgever of eigen bedrijf)?

Ik meld mij aan als:

Betalingen

Kortingen

Algemene voorwaarden

15 + 8 =

Voorwaarden:

Na de inschrijving heb je nog 14 werkdagen bedenktijd. Deze bedenktijd is uitsluitend van toepassing bij inschrijvingen tot 14 werkdagen vóór aanvang van de opleiding.

Bij annulering binnen 14 werkdagen voorafgaand aan de opleiding is het volledige cursusgeld + de verblijfskosten verschuldigd. Wel kan iemand anders deelnemen als plaatsvervanger. Bij niet verschijnen op de opleiding zonder afmelding is eveneens het volledige cursusgeld + de verblijfskosten verschuldigd.

Bij onverhoopte annulering van de opleiding wegens onvoldoende deelnemers worden betalingen per omgaande en volledig teruggestort, tenzij je voor deelname op een andere datum kiest.

* Extra informatie

De prijs voor de NLP Practitioner en NLP Master-Practitioner opleidingen bedraagt ieder € 2450,-.

Duokorting
Schrijf jij je tegelijk met iemand anders in dan ontvangen jullie gezamenlijk € 250,- extra korting (€ 125,- p.p.).

Combikorting
Weet je nu al dat je zowel de NLP Practitioner alsook de NLP Master-Practitioner opleidingen wil volgen, geef dat aan en ontvang € 250,- extra korting.

Aankomst
De eerste dag beginnen we om 10:00. Je wordt verzocht om op tijd aanwezig te zijn om de dag gezamenlijk te beginnen. Het is ook mogelijk de avond van tevoren al aan te komen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Speciale wensen
Mocht je willen afwijken van ons standaard aanbod, geef dat aan in het opmerkingen veld en dan nemen we hierover contact met je op.

Wat heeft de opleiding jou persoonlijk gebracht?

Deze opleiding heeft me heel wat gebracht. Ik kan nu helderder communiceren om beter begrepen te worden en ook anderen beter begrijpen. Mijn bewustzijn is gegroeid. Ik heb meer zelfkennis en zelfvertrouwen. Meer inzicht in mezelf en anderen.

Sonja

Aan wie zou je de NLP opleiding bij Novalife aanraden en waarom?
Deze opleiding is voor iedereen geschikt. Want iedereen heeft wel overtuigingen over zichzelf die hen op wat voor manier dan ook belemmeren en écht iedereen kan groeien. In positieve zin.
Judith van der Zande