fbpx

Speciale aanbieding voor Happinez lezers!

Als lezer van Happinez ontvang je van ons een mooie korting voor de NLP Practitioner opleiding:
€ 500,- 

Schrijf jij je vóór maandag 23 december 2019 nog in, dan zit jij op 9 januari bij ons in de opleiding voor dit speciale en feestelijke bedrag.

Normale all-in* prijs per maand: € 299,- (x 10 termijnen)
Prijs all-in* per maand incl. korting: € 249,- (x 10 termijnen)

*All-in is:
Z

20 dagen opleiding

Z

Overnachtingen van donderdag tot zondag (obv gedeelde tweepersoonskamer)

Z

Ontbijt, lunch, diner en koffie/thee

Z

Syllabus

Z

Persoonlijke begeleiding tijdens de opleiding

Data NLP Practitioner: start januari 2020

Blok 1: 9 - 12 januari 2020
Blok 2: 20 - 23 februari 2020
Blok 3: 26 - 29 maart 2020
Blok 4: 23 - 26 april 2020
Blok 5: 28 - 31 mei 2020

Ja, ik meld mij aan!

en maak gebruik van de speciale aanbieding voor
Happinez lezers:
de NLP Practitioner opleiding voor
€249,- per maand all-in* (x 10 termijnen)

NLP PACTITIONER

Eruit halen wat erin zit

Ben jij eraan toe om je doelen te bereiken en niet steeds dezelfde belemmeringen tegen te komen?

Je bent toe aan een stap

Iets in je leven loopt niet lekker.

Dat kan iets kleins zijn (wat gedoe op je werk of gehannes met een vriend of vriendin) of iets groters (je relatie is voorbij, je raakt elke keer op dezelfde manier vrienden kwijt, je bent bang dat je burnout raakt).

De bottom line is: het loopt niet lekker. Het schuurt.

En het is niet de eerste keer dat zoiets voorkomt.

Je wilt er iets aan doen, dus ben je op zoek naar de beste manier. Coaching, een training, een opleiding. NLP is een optie, maar is het jóuw optie?

Je wilt beter tot je recht komen

Je wilt toe naar een situatie waarin jouw kwaliteiten echt uit de verf komen:

 • Je haalt je doelen
 • Je relaties met anderen lopen veel beter nu je effectiever communiceert, met jezelf en met anderen
 • Je kijkt op een nieuwe manier naar de wereld, en hij ziet er een stuk beter uit
 • Je hebt meer keuzevrijheid in je dagelijks leven, op werk en privé, en je ziet meer mogelijkheden om de resultaten te behalen die je wenst
 • Je hebt een mindset die jou wél tot je recht laat komen, en je merkt dan ook dagelijks dat dat wat je doet veel meer bij je past dan voorheen

De NLP Practitioner-opleiding van Novalife brengt dat onder handbereik

Het volgen van de NLP Practitioner-opleiding zorgt ervoor dat jij veel beter tot je recht komt. Met nieuwe vaardigheden in het communiceren met jezelf en met anderen.

In 5 blokken van elk 4 dagen krijg je waardevolle gereedschappen die je kunt gebruiken om effectief te communiceren. Je pakt innerlijke uitdagingen aan en je groeit als persoon, waardoor je steeds meer vrijuit kunt zijn wie je in aanleg bent.

Op een prachtige locatie in Biezenmortel (nabij Tilburg) volg je de NLP Practitioner, een praktische opleiding die tegelijkertijd een grote persoonlijke groei teweegbrengt.

Dit levert de NLP Practitioner je op

Na de NLP Practitioner:

 • ben je wijzer over jezelf
 • ben je gegroeid in zelfvertrouwen
 • ervaar je meer eigenwaarde
 • heb je nieuwe mogelijkheden op het gebied van werk
 • heb je (weer) meer plezier in je leven
 • hebben je relaties meer betekenis gekregen en lopen ze soepeler
 • kun je je ontspannen en authentiek manifesteren / neerzetten in de buitenwereld

Lijkt dat je wel wat, maar wil je eerst antwoord op alle vragen die je hebt? Top, dan plan je hier een gratis NLP intake van 45 minuten in!

Wat heeft de opleiding jou persoonlijk gebracht? 
De opleiding heeft mij gebracht dat ik bepaalde herinneringen en overgevoeligheden in een draaglijk licht ben gaan zien. De opleiding heeft me gebracht dat
ik minder oordelend in het leven sta en daardoor meer ruimte geef aan mijn behoefte om te “beschouwen”. Ik voel meer rust en innerlijk geluk.

Jeanet, 58 jr, sociaal psychologe

Jouw investering in de NLP Practitioner bij Novalife

5 x 4 dagen

Om de Practitioner te volgen, investeer je 5 x 4 dagen.

Je betaalt €249,- per maand all-in* (x 10 termijnen) incl. korting, waarvoor je niet alleen de opleidingsdagen en al het opleidingsmateriaal krijgt, maar ook alle kosten van het verblijf op onze prachtige locatie De Beukenhof in Biezenmortel (nabij Tilburg).*

Ook de kosten van de afrondende toets en het certificaat dat aantoont dat je officieel NVNLP (Nederlandse Vereniging voor NLP) erkend NLP Practitioner bent, zijn bij dit bedrag inbegrepen.

*De verblijfskosten zijn gebaseerd op een verblijf in een gedeelde kamer (maximaal 2 personen per kamer). 
Je kunt uiteraard een kamer boeken waar je alleen kunt slapen. Hiervoor wordt wel een toeslag van € 50,- berekend per blok (aankomst donderdagochtend, vertrek zondag eind van de middag).

Je bent eraan toe om een stap te zetten

Nu je voelt dat het tijd is, heb je misschien nog wel een aantal vragen.

Omdat we dat snappen – het is niet zomaar iets, zo’n opleiding – denken we graag met je mee. Niet om je over de streep te trekken, maar om oprecht je vragen te beantwoorden en samen te bekijken of onze Practitioner de stap is die nu bij jou past.

Zullen we een afspraak maken om even te bellen?

Ja, ik wil graag gebeld worden!

5 + 6 =

Zet jij de stap meteen?

Heb je na het lezen een duidelijk JA gevoel en wil je je meteen inschrijven? Dat kan natuurlijk! Zodra we je inschrijving hebben ontvangen nemen we telefonisch of per mail contact met je op om op die manier alvast kennis te maken.

NLP bij Novalife

NLP bij ons is

Z

NLP van a tot z leren

Onze opleiding is compleet. Dat wil zeggen dat we geen delen eruit laten om ‘maar snel en oppervlakkig te zijn’.  Wij leren jou graag alle bouwstenen die NLP in zich heeft. Geen verkorte versie, gewoon de echte en volledige opleiding. Echt (leren) ervaren, zodat je het maximale haalt uit onze opleiding.
Z

Ervaren begeleiders

In elke opleidingsgroep is ons team van begeleiders er om jou in jouw leer- en groeiproces te ondersteunen. Ze zijn ervaren in NLP, hebben zelf de opleiding afgerond.
Z

Bevlogen trainers

Maaike & Richard kennen elkaar nu 13 jaar. En hebben vanaf dag één een gezamenlijke passie: NLP. Het enthousiasme, hun eigen stijl van training geven en de combinatie/dynamiek voor de groep: je voelt tot in de vezels de bevlogenheid. Ze nemen de tijd voor je, stellen zichzelf ook kwetsbaar op en maken jou net zo enthousiast over NLP en het effect ervan als zij zelf zijn.
Z

Fijne locatie

Leren is niet enkel met je neus in de boeken. Dat is ook lachen, lekker eten, de natuur in. De Beukenhof heeft dit allemaal. Een inspirerende zaal met apart nog een eigen ruimte voor wie
‘s avonds na de les in de bar wat wil drinken.
Z

Overnachten tijdens de NLP blokken

Wat Novalife uniek maakt is dat de overnachtingen er echt bij horen. NLP doen doe je voor jezelf, maar ook samen met anderen. Samen leren en groeien. Elkaar steunen en motiveren als het nodig is. Sponsorship, één van onze kernwaarden. Bovendien: het is ook fijn om een paar dagen echt bij jezelf te zijn!
Z

Oefengroepen

Tussen de blokken door stimuleren wij het oefenen van de processen. We richten een groeps-app op en/of een Facebook groep waar naar hartelust afspraken gemaakt kunnen worden om met elkaar te oefenen.

Wil jij over onze NLP Practitioner lezen in een overzichtelijke brochure?

Klik op Novalife NLP Practitioner brochure voor de brochure in pdf.

Wat onze deelnemers zeggen

Wat onze deelnemers zeggen

Het bracht me vooral de kracht om het heft in eigen handen te nemen. Voordien voelde ik me makkelijk slachtoffer, en wist niet hoe daar uit te geraken. Ik kreeg heel wat tools om op een meer gezonde manier naar mezelf te kijken, om mijn grenzen te bewaken, om vrolijker door het leven te gaan. Dit doordat ik mezelf steeds meer ben gaan waarderen zoals ik ben, i.p.v. wat ik graag had willen zijn.

Katia Vandenbosch

Logopediste en coach

Wat vind je verder nog leuk of interessant om te vertellen over jouw ervaringen in de NLP opleiding?
Bij Novalive is iedereen gelijk. De trainers en begeleiders begeleiden de cursisten zorgvuldig. Ze staan open voor iedereen. En zullen je altijd helpen. Ook na de lessen is het gezellig samen zijn. En krijg je nog meer inzichten dmv films, dansen, muziek luisteren. En alles blijft binnen de muren. Een veilige setting. Waar het niet om de inhoud gaat van wat jij hebt meegemaakt, maar om de vorm. Ik heb hier veel geleerd.

Judith van der Zande (52 jr)

Boekhoudster

Contactgegevens Novalife
Christinastraat 10
2731 EZ  Benthuizen
info@novalife.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Novalife is aangesloten bij:
CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs)
SKGV (Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers)
NVNLP (Nederlandse Vereniging voor NLP)