fbpx

Het is een tijdje stil geweest wat betreft nieuwe posts op Instagram en Facebook. De reden daarvoor: het was tijd voor wat introspectie. Bij mezelf opmerken hoe ik ervoor sta, waar ik nu ben en waar ik heen wil. Een beetje innerlijke huishouding zou je het wel kunnen noemen.

Dat heeft best weer waardevolle inzichten opgeleverd. Niks wereldschokkends, maar wel weer wat meer duidelijkheid voor mezelf. Toch bleef ik op een gegeven moment ergens steken… niet alle antwoorden die ik wilde hebben kon ik vinden. En toen kwam ik ergens deze quote tegen: “wees geduldig, vertrouw het proces”.

Dat was dan weer het antwoord die ik nodig had! Niet alles kan je plannen, organiseren, weten. Zo werkt het leven nou eenmaal niet. Dus ik laat de behoefte aan duidelijkheid weer wat meer los, ik vertrouw op het proces en ik weet dat alles zijn eigen tijd heeft. Het gaf mij weer ruimte. Wie weet jou ook?

🙏 Richard