fbpx
Is het nu tijd voor ├ęchte verandering in je leven of blijf je doorsukkelen op je huidige weg?

Soms weet en voel je dat het tijd is voor iets nieuws, een (grote) verandering in je leven, en toch ga je door op de oude voet. Wat is dat toch? Better the devil you know? Bang om de comfort van de welbekende comfortzone te verlaten? Onoverkomelijke angst voor het onbekende?

Ik heb over de jaren heen heel wat mensen gesproken die willen veranderen, een beter leven voor zichzelf willen, om vervolgens niks te doen. Dat verrast mij (en ook weer niet). Soms heb je een extern iets nodig om je op weg te helpen. De ene persoon zoekt een coach op. Dat kan al veel helpen. En soms is dat toch niet genoeg. Je mist iets. Het kan zijn vaardigheden. Of misschien is het toch een beetje te vrijblijvend?

Als NLP trainer krijg ik veel energie van het overbrengen van kennis en vaardigheden. Maar daar gaat het eigenlijk niet om. Ik zie de opleiding waar ik voor de groep sta als iets veel meer dan dat. Een veilige plek waar je vanuit allerlei hoeken ondersteunt wordt (door de trainers, de begeleiders en de medecursisten) om zo die stappen te gaan zetten die je diep van binnen wil maken. Om ook aan de slag te gaan met je innerlijke blokkades en interne saboteurs omdat je snel in de gaten hebt dat je niet de enige bent die zichzelf in de weg staat. Kortom, de kennis die je aangereikt wordt in combinatie met de groepsdynamiek zorgen ervoor dat je wel die stappen gaat zetten die je in je eentje niet kon nemen.

Twijfel je of je een stap moet nemen in je leven? Neem dan eerst een tussenstap en doe een opleiding. Misschien is NLP wel wat voor je? Tijdens onze NLP Practitioner leer je waarom jij als mens de dingen doet zoals je doet en reiken we je praktische tools aan hoe doeltreffender te gaan leven, met als doel jouw geluk!

Wil je meer weten, stuur ons een bericht. En voor de last-minute beslissers, je kan je nog aanmelden voor onze groep die weer start op 26 september!