fbpx

NLP kent enkele basisprincipes die we vooronderstellingen noemen. Een daarvan luidt: “er is altijd een andere keuze mogelijk”.

Laat deze even op je inwerken… er is  A L T I J D  een andere keuze mogelijk!

Deze kan je op verschillende manieren inzetten:

– als je bang bent om de verkeerde keuze te maken, weet dat je keuze niet vaststaat, je kan daarna altijd weer een nieuwe keuze maken 😊.

– als je het gevoel of het idee hebt dat je helemaal geen keuze hebt, dat jouw leven nu eenmaal zo is of dat jij eenmaal zo bent – weet dat je vastzit in een beperkende overtuiging en dat deze onwaar is. Van iets kleins zoals kiezen om vandaag 1 koekje minder te eten tot kiezen om even tot 10 te tellen voordat je reageert tot besluiten om een relatie te beëindigen, van werk te veranderen of te verhuizen. Jij hebt hierin ALTIJD een keuze en je hebt veel meer keus dan je misschien wel denkt!

Hoe fijn is dat? 😀

Merk jij dat jij moeite hebt dit zo te zien, voelen of klinkt dit als iets onwerkelijks? Ben je toch nieuwsgierig of dit misschien ook wel voor jou geldt?

De gezegde luidt ook: “geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven.”. Je kan ervoor kiezen om NLP te komen leren zodat jijzelf ervoor kan zorgen dat jij het vanzelfsprekend vindt dat er altijd een andere keuze mogelijk is!

Je bent ook altijd welkom om je te laten coachen op dit gebied.

Voor beiden kan je hier een gratis kennismakingsgesprek inplannen om zo eens vrijblijvend te onderzoeken of een NLP opleiding volgen of je te laten coachen wat voor jou is.