fbpx

Ons blog

In onze blogs vertellen we over ons, onze opleidingen, leuke weetjes en kennis, bespreken we thema’s zoals emoties, waarden, overtuigingen. Onze blogs gaan over van alles in relatie tot NLP.

Sas gaat voor het eerst NLP doen!

Sas gaat voor het eerst NLP doen. En ze vindt het vreselijk spannend. “Waarom ik deze opleiding ga doen is omdat ik een ontzettend onzeker typje ben. Rationeel weet ik dat ik een leuk mens ben, dat mensen me aardig vinden, dat ik goed ben in wat ik doe, Maar gevoelsmatig heb ik dat helemaal niet. Ik heb nauwelijks zelfvertrouwen.”
Lees haar verhaal van vóór de start. Elk blok zal ze een beSchrijving maken van haar ervaringen in onze NLP opleiding.

read more

Geloof jij in jezelf?

Als anderen in jou geloven en jij niet, waarom je tijd verspillen aan onzekerheid?
Kun je beter je tijd stoppen in het ontwikkelen van zelfvertrouwen, lef, durf, daadkracht (of wat het ook is waardoor je niet in jezelf gelooft).
De tijd die je kwijt bent en die vervliegt met het onzeker-zijn, kun je net zo goed gaan investeren in iets beters: JOU :-)!

read more

Voor de twijfelaars

Is het nu tijd voor échte verandering in je leven of blijf je doorsukkelen op je huidige weg? Soms weet en voel je dat het tijd is voor iets nieuws, een (grote) verandering in je leven, en toch ga je door op de oude voet. Wat is...

read more

Straight from the heart

Al sinds ik me bewust beweeg (lees: leef) op deze aardbol word ik gedreven door iets. En dat iets noem ik voor het gemak: richting. Vooruit. En oooh ja, het is eveneens een gegeven dat ik die richting ook steeds vind door iets waar ik van weg wil 😉 Ik denk dat...

read more

Persoonlijke ontwikkeling en de klimaatcrisis

Wat hebben persoonlijke ontwikkeling en de klimaatcrisis met elkaar te maken? Op het eerste gezicht niet heel veel. Ik heb ooit een aflevering van de Oprah show bekeken waarop er nabestaanden van slachtoffers van de aanval op de Twin Towers in New York aan het woord...

read more

Verkooppraatjes

Als startend bedrijf bespreken Maaike en ik vaak hoe we onze opleidingen kunnen verkopen. Ik krijg daar zelf snel een nare bijsmaak van want één van mijn hogere waardes is integriteit en ergens in mij schuilt de overtuiging dat verkopen slecht is. Dat komt omdat ik als klant van andere bedrijven niet altijd gecharmeerd ben van de trucs die worden toegepast om je aan te zetten tot kopen (vaak van iets wat je soms helemaal niet echt nodig hebt). Wat ik niet wil is gelikte marketing, dubieuze sales funnels of NLP gebruiken om de ander toch te manipuleren in het aangaan van een koop.

read more

Contactgegevens Novalife
Christinastraat 10
2731 EZ  Benthuizen
info@novalife.nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Novalife is aangesloten bij:
CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs)
SKGV (Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorgers)
NVNLP (Nederlandse Vereniging voor NLP)