fbpx

Tijdens de NLP Practitioner P15 heeft Sas voor ons haar ervaringen op papier gezet omdat ze dat zo mooi kan! Door alle perikelen rondom Corona is een deel op de plank blijven liggen. Toch willen we graag haar verhaal met jullie delen, dus vanaf vandaag het vervolg van Sas d’r NLP pad tijdens blok 2 (pre-Corona 😉).

De tijd is omgevlogen sinds Blok 1 van de opleiding NLP Practitioner van Novalife. En zo begon vandaag Blok 2.

Dit keer was de heenreis een stuk relaxter. Veel minder druk op de weg. En een stuk gezelliger in de auto, want Alida reed met mij mee. Wij blijken namelijk op een steenworp afstand van elkaar te wonen. Wat een toeval!

Het was leuk om iedereen weer te zien. En om de twee newby’s te ontmoeten: Daniëlle, een medecursist die de opleiding in een andere groep is gestart, maar nu overgestapt is naar onze groep. En Elmar, die Mirjam gaat bijstaan als begeleider.

Ook dit keer hadden we in De Beukenhof weer een hele gang met kamers plus een gezellige woonkamer voor ons alleen. En, tot mijn grote blijdschap, weer de luxe van een eigen badkamer. Wel een heel kleintje, maar hee, wel privé.

Dit keer niet aan de voorkant van het gebouw, zoals vorige keer, maar aan de achterkant. Met prachtig uitzicht op de tuin. Het was er wel een stuk kouder dan aan de voorkant. De meneer van de techniek van De Beukenhof wilde de gezamenlijke thermostaat wel wat hoger zetten, maar hij stond al bijna op maximaal. Hopelijk zou het helpen. En anders maar een extra dekbedje ‘s nachts.

Omdat de vorige lesruimte al wat aan de kleine kant was geweest voor ons gezelschap en we nu ook nog met twee personen meer waren, hadden we dit keer een groter lokaal: de Feestzaal van De Beukenhof. Een mooie, sfeervolle ruimte met een eigen bar. Dus mochten we later dit weekend toch besluiten Carnaval te vieren, dan kan dat gewoon tijdens de lessen. Hahaha.

Goed, de basis was dus weer prima geregeld, de eerste lesdag kon beginnen!

Lees deel 2

Wil je over Blok 1 teruglezen? Lees hier verder!